Termeni și Condiții

PREAMBUL

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A. funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A. nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor.

DATE IDENTIFICARE MAGIC MINT HANDMADE

Site-ul și magazinul www.magicmint.ro aparține și este întreținut de CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A.. Datele de identificare sunt:

CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A.

Cod unic de identificare: 34185698

Nr. Reg. Com: F40/1002/20015
Site:  www.magicmint.ro

Magazinul online :  http://www.magicmint.ro
Adresa noastră de email este: contact @ magicmint . ro

COPYRIGHT

Întregul conținut al site-ului www.magicmint.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date, cât și modelele de pe tricourile expuse pe site spre vânzare – este proprietatea CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A.  și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A.  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care consideram că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Datele personale solicitate de Magic Mint Handmade – CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ – pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului. Informațiile obținute de la client nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite clientului confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

CONDIȚII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului. În concluzie, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 15 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor – în cazul neinvocării unui motiv real, respectiv orice formă de degradare prematură a culorilor sau defecte de fabricație ale tricourilor – se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumparator.

PREȚ, FACTURARE, PLATA ȘI LIVRAREA

La prețurile produselor nu se aplică TVA.
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată ale produselor sunt specificate în comandă.
Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru produsele livrate, Cumpărătorul având obligația să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii.

Prețul produselor afișat pe site este în lei și INCLUDE TAXA DE TRANSPORT pentru orașul București. Pentru livrări în afara orașului București, se percepe o TAXA DE TRANSPORT fixă, în valoare de 20 lei și este suportată de către cumpărător. Transportul în țară este GRATUIT pentru comenzi egale cu/ce depășesc suma de două sute (200) lei. După efectuarea comenzii cumpărătorul va fi contactat via email sau telefonic pentru confirmare. Transportul se face prin curier.

Există o singură modalitate de plată, prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare, către comisionarul care efectuează livrarea).

CALITATEA PRODUSELOR

CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A. nu-și asumă responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislația dreptului de autor și cu celelalte legi aferente în vigoare în România.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între  CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.magicmint.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, în orice fel, într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

CRÎNGUȘ TUDOR-SORIN P.F.A.  nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspunde pentru bug-urile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Termenii și condițiile generale de vânzare, ca și prețurile sunt acceptate în deplină cunoștință de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată și totală a prezentelor condiții de vânzare.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.