5 lucruri de știut despre tricourile pictate Magic Mint Handmade

Tricourile pictate Magic Mint Handmade

  1. Culorile sunt rezistente la spălat și raze UV

Tricourile pictate Magic Mint Handmade sunt rezistente la spălat, de mână sau la mașină automată (nu recomandăm curățarea chimică), la o temperatură de 40°C, cu detergent normal, fără înalbitori. Rezistența culorilor se datorează vopselurilor speciale cu care lucrăm. Toate modelele noastre sunt pictate cu vopseluri pentru material textil și sunt fixate în țesătură conform specificațiilor producătorilor.

  1. Culorile nu se cojesc și nu crapă

Vopselurile folosite au o textură ușor cauciucată, dat fiind natura lor și sunt incredibil de rezistente la mototolire/frecare. Ele rezistă în timp, inclusiv la expunere prelungită la soare, deoarece tranferul permanent al culorilor pe fibra de material textil se realizează printr-un proces termic.

Pentru călcare, tricoul trebuie întors pe dos, iar fierul trebuie pus pe setarea Cotton/Algodon, fără abur.

  1. Nu are nimic dacă se udă

De-alungul timpului, am tot auzit aceste întrebări:

Dacă mă plouă? Nu se scurg culorile?
Răspunsul este: Nu!

Culorile rezistă fără probleme. Dacă chiar vreți să scăpați de culori, ar trebui să fierbeți tricoul, ca pe vremuri și nici atunci nu garantăm că veți avea succes. Credeți-ne, am încercat. :)

  1. Sufăr de diverse alergii. Mă pot afecta cu ceva aceste culori/materiale?

Sunt șanse foarte mici să vă afecteze cu ceva. Vopselurile folosite sunt produse pe bază de apă și sunt de natură hipoalergenică, la fel și tricourile – asta doar dacă nu suferiți de o alergie la bumbac.

  1. Folosim numai tricouri de calitate

Când vine vorba de o rezistență sporită a culorilor pe tricouri, contează foarte mult calitatea fibrei textile din care este făcut tricoul. Tocmai de aceea am ales să folosim, pentru modelele noastre, numai tricouri de bună și foarte bună calitate, din gamele medii – superioare de la Anvil, B&C, Bella + Canvas, Fruit of the Loom și Stedman. Ne dorim foarte mult să vă bucurati de aceste tricouri pictate manual pe perioade lungi de timp.

Dacă mai aveți și alte curiozități sau nelămuriri, ne puteți contacta printr-un click aici!

Magic Mint Handmade | Comentarii